Home - Contact
T 0318 - 41 99 00

Telescoopbewassing

Glasbewassing kunnen wij voor u verrichten op de traditionele manier maar ook via telescoopbewasing. Hiermee kunnen wij vanaf de grond uw ramen wassen tot zo;n 15 m1 hoogte zonder bijkomende kosten voor hoogwerker, steiger etc.

We borstelen dan uw ramen maar ook kozijnen, beplating, vensterbanken etc. grondig schoon met osmosewater wat daarna een streeploos resultaat oplevert. Osmosewater is puur gezuiverd water waar alle vervuiling maar ook chemicaliën is uitgefilterd. Wij filteren dit water zelf en controleren dit regelmatig voor een zo zuiver mogelijk resultaat.

Deze werkmethode is niet alleen milieuvriendelijk maar ook veel veiliger voor onze medewerkers. Er is geen valgevaar, door gebruik te maken van superlichte Carbon stelen die op elkaar geklikt kunnen worden zodat elke gewenste hoogte bereikt kan worden wordt het gewicht zo laag mogelijk gehouden.

Voordeel voor u als klant is dat we snel, efficiënt en daardoor voordelig een uitstekende resultaat kunnen bieden, er zijn geen extra kosten voor hoogwerkers etc, moeilijk bereikbare ramen worden op deze manier toch bereikbaar en onze jarenlange ervaring leert dat bij regelmatige telescoopbewassing de vervuiling afneemt en vooral vervuiling van spinnen, vliegen en ander ongedierte sterk afneemt.

Door de positieve reacties op deze wasmethode hebben wij recentelijk naast onze tweepersoons unit ook een enkelpersoon unit aangeschaft en ook onze 35 m1 vrachtwagenhoogwerker uitgerust met een osmosesysteem. De enkelpersoonsunit is tevens voorzien van een heather waardoor wij het water tot 90 graden kunnen verwarmen voor een nog beter resultaat.

Voor meer informatie over telescoopbewassing neemt u gerust eens een kijkje op de website van onze leverancier.   www.baudoin.nl

Brons
Design MWP